Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Buurtnetwerk BBOOST

Beste buurtbewoners,
Buurtnetwerk BBOOST organiseert op 19 augustus a.s. van 11.00 - 16.00 uur op het Lakenweversplein ons eerste "Preuveneboschstraotketeer".
Tijdens dit evenement kunt u tegen een kleine vergoeding (variërend van euro 0,75 - 5,00) gerechten komen proeven gemaakt door buurtbewoners en ondernemers, maar ook zal er een kleinschalige rommelmarkt gaan plaatsvinden. De helft van de opbrengst van dit alles zal ten goede komen voor onze huiskamer van de buurt en de andere helft gaat naar, een nog nader te benoemen goede doel. Heeft u ideeën voor een goed doel? Laat het ons dan weten.
 
Komt u ook eens proeven??
 
Verder stellen we voor de rommelmarkt een aantal marktkramen ter beschikking die door u maar ook door andere Maastrichtenaren tegen een kleine vergoeding (euro 12,50) gehuurd kunnen worden.
 
Heeft u interesse om mee te doen?
 
Neem dan contact op met Carol Berghmans van Buurtnetwerk BBOOST. Dit kan telefonisch via 06-46608845 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 46 gasten en geen leden online