Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Geluiden uit het Boschstraatkwartier deel 1

Hoi, ik ben Jan Alexander Henken, sinds drie jaar student International Business aan de UM. Oorspronkelijk vanuit Duitsland, maar nu in Maastricht woonachtig. In mijn vrije tijd, ben ik actief lid van de Rugby Club MMRC hier in Maastricht waar ik assistent-coach voor het Dames team ben. Daar naast ben ik Rugbyscheidsrechter, Rugby Workshops, en probeer zo vaak mogelijk naar de Gym te gaan (die ook lekker dicht bij is).  Voor mij als student is deze buurt ideaal, het is in het hart van Maastricht maar nog steeds lekker rustig. Binnen 10 minuten kan je alles bereiken en ik heb dan ook nog nooit last van te veel lawaai of zo iets anders gehad.

Na enkele verhuizingen binnen Maastricht ben ik iets meer dan een jaar geleden eindelijk hier aangekomen, ik heb een mooie en rustige kamer gevonden in een buurt waar ik mij prettig voel. Mijn buren zijn erg vriendelijk, altijd daar als ik vragen heb een ook met veel tolerantie voor mij als student (soms komen wij helaas pas om een uurtje of 4/5 s'ochtens weer terug). Ik kan eindelijk zeggen, ik ben thuis!!
Helaas moet ik in Januarie verhuizen, omdat ik i.v.m. mijn studie een semester in het buitenland moet studeeren, maar ik hoop dat ik als ik dan weer terug ben weer in het Boschstraat Kwartier Oost terecht kan komen.
Ik zal het missen!

Heeft u net zoals Jan Alexander iets leuks, of op een andere manier iets, te melden? Aarzel dan niet maar mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Geen evenementen

We hebben 32 gasten en geen leden online