Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Geluiden uit het Boschstraatkwartier deel 8

dackus it works: werkplezier staat voorop.

De Hochterpoort is een mooie luwte in de stad, reden waarom we er eigenlijk helemaal niet weg wilden, maar we waren al een poos uit onze voormalige, oorspronkelijk als tijdelijke bedoelde, behuizing daar gegroeid.

We vonden het niet zo snel. Voor webshops of sites nieuwe ruimtes vinden en creëren blijkt voor ons eenvoudiger dan voor ons kantoor. Alhoewel, het blijft verbazen dat we iets maken dat pas zichtbaar wordt als iemand op een heel andere plaats op een knop of een muis drukt. Net zo iets als in een vliegtuig door een wolk gaan en dat je je bijna niet kunt voorstellen dat daar regendruppels bij elkaar klonteren. Die niet vallen. Maar ik dwaal af, want soms vind je wat je zoekt gewoon om de hoek, zoals wij onze nieuwe locatie. Toen we dit voormalige parochiehuis zagen waren we met zijn allen meteen verkocht.

Zodoende togen we, zo vlak voor carnaval en in het gezelschap van de voltallige redactie van Limburg Lokaal, in optocht met onze burostoelen van de Hochterpoort naar het Maastrichter Pastoorstraatje. Want ook bij het voormalige Limburg Boulevard is er meer veranderd dan alleen de naam, het is meer dan ooit hét medium waar bedrijven, verenigingen en particulieren elkaar vinden. Juist door de mondialisering is het belangrijk om goede ontmoetingsplaatsen te hebben waar je betrouwbare informatie vindt over wat er in je directe leefomgeving gebeurt. Eigenlijk zoals deze site het buurtgevoel van het Boschstraatkwartier laat zien.
Binnenlopen voor een kop koffie mag altijd. De deur staat open. Maar ook onze mailbox staat open, en als u ons een bericht stuurt om een afspraak te maken, zorgen wij ervoor dat we dan ruim de tijd hebben voor uw bezoek. Om u bijvoorbeeld de oude gewelfde kelders te laten zien die onder dit pand zijn en waar, in de tijden dat dit nog ut awwe parochiehoes was, de fustjes bier naar binnen rolden.

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 9 gasten en geen leden online