Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Helpt u een handje mee?

Vanaf komende maandag gaat onze huiskamer "fulltime" open, de afgelopen dagen hebben we al een beetje "proef" gedraaid en hebben we mogen ervaren dat buurtbewoners gretig gebruik maken van de ruimte... en de koffie.

Om een en ander goed te regelen hebben we gisteren met de vaste kern van buurtplatform BBOOST een bespreking gehad hoe we de bezetting iedere dag van 13 - 17 uur gaan invullen. Natuurlijk zijn ook andere buurtbewoners/vrijwilligers van harte welkom indien zij een dagdeel per week de verantwoordelijkheid in de huiskamer op zich willen nemen want hoe meer mensen participeren hoe beter... laat het ons dan weten via onze facebookpagina of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 8 gasten en geen leden online