Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Mestreech vreuger...

Als u op onderstaand plaatje klikt ziet u beelden van Maastricht vroeger... Lees meer...

Streetsoccertournooi "Oonder de buimkes"

Klik u op onderstaand plaatje van het BBOOST-streetsoccertournooi... dan begint er een leuk filmpje over dat zelfde kinderfeest. Lees meer...

Beelden/filmpjes van vroeger en nu...

Beste buurtbewoner van het Boschstraatkwartier,

op dit onderdeel van onze site gaan we de diverse filmpjes en bestandjes plaatsen die gaan over Maastricht maar ook over onze buurt.

Lees meer...

Expressie in onze buurt

Beste BBOOST,

Culturele Vrijplaats het Landbouwbelang (LBB) is al 6 jaar aanwezig in de buurt en we vinden het de hoogste tijd om aan te sluiten bij het overleg omtrent de buurt. Lees meer...

Kunstenaars & CO

 
Zoals u op meerdere pagina´s van onze site hebt kunnen lezen staat het woord SAMEN bij ons hoog in het vaandel. Dit doen wij omdat we denken dat je samen veel meer kunt bereiken dan helemaal alleen. Alleen op die manier breng je ook de saamhorigheid in een buurt naar een hoger peil, want wie weet er nu nog wie er bij hem/haar in de straat woont of wie er om de hoek woont.

Agenda

Geen evenementen

We hebben 9 gasten en geen leden online