Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Kunstenaars & CO

 
Zoals u op meerdere pagina´s van onze site hebt kunnen lezen staat het woord SAMEN bij ons hoog in het vaandel. Dit doen wij omdat we denken dat je samen veel meer kunt bereiken dan helemaal alleen. Alleen op die manier breng je ook de saamhorigheid in een buurt naar een hoger peil, want wie weet er nu nog wie er bij hem/haar in de straat woont of wie er om de hoek woont.

Vandaar dat wij ook op het vlak van cultuur en kunst nieuws op onze site gaan introduceren, dit is dan tevens een goede manier voor de diverse kunstenaars in onze buurt om zich te profileren en ook u bekend raakt met hun en natuurlijk met de diverse soorten kunst die zij maken. Dus hebt u een item dat over kunst, cultuur of iets dergelijks gaat en dat onze buurt betreft laat het ons dan weten.
Als voorbeeld hebben we een schilderij van Robert Jan Van Melle, een bewoner van het Lakenweversplein, hier neer gezet, maar ook een foto van een kunstwerk gemaakt door een van de kunstenaars van het Landbouwbelang.
In de loop van deze week zullen op dit deel van www.biboost.nl de diverse artikels over dergelijke onderwerpen gaan verschijnen, misschien mede door uw hulp en info.
 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 12 gasten en geen leden online