Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Bureau Buurtgericht Werken

Maastricht wordt niet meer verdeeld in vijf stadsdelen maar in twee stadshelften: west en oost.

 Ieder stadsdeel krijgt een stadsdeelmanager. Voor stadsdeel west is dit Liliane Geraerds. Voor stadsdeel oost is dit Albert Albers. Zij hebben supervisie over de gehele stadshelften maar zullen zich met name focussen op de zogeheten ‘rode’ buurten, daar waar de aandacht het meeste nodig is. Daarnaast neemt Rieneke Soumete als stadsdeelmanager-projecten enkele ‘oranje’ buurten onder haar hoede; de buurten waar op uiteenlopende thema’s problemen en vragen aan de orde zijn die vragen om aanpak. 


De 3 projectmedewerkers Rietje Creusen, Grace Lejeune en Myriam Peereboom verdelen onderling de ‘groene’ buurten binnen de stadshelften: deze buurten vergen minder intensief contact, maar hebben wel een aanspreekpunt nodig voor praktische vragen en oplossingen.

Voor het Boschstraatkwartier is het aanspreekpunt Rieneke Souteke te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="color: #00334c; font-family: Arial, sans-serif; line-height: 16.34467315673828px;">'+addy_text28619+'<\/a>'; //-->  of via via het klantenmeldpunt telefoonnummer 14 043

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 37 gasten en geen leden online