Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Drugsmeldpunt: we hebben u hard nodig!

Het Drugsmeldpunt is de schakel tussen de inwoners van Maastricht en de teams die op straat actief drugsoverlast aanpakken zoals de politie en de gemeente.

Wat is uw rol?
Ook u kunt een bijdrage leveren. Met uw meldingen bij het Drugsmeldpunt krijgen we een beter beeld van de situatie en kunnen we gerichter handelen. Alle informatie helpt daarbij: nummerborden of gedeeltes daarvan, beschrijvingen van deals of uw vermoeden van een hennepplantage.

Geen alarmcentrale

Let op: het Drugsmeldpunt is geen alarmcentrale! Als u een melding doet, komt er niet direct een politieauto. We verzamelen en analyseren alle informatie en komen dan gericht in actie. Dat is niet meteen zichtbaar.

Anoniem melden
Bent u bang dat de verdachte achter uw naam komt? Vermoedt u dat uw buren een hennepplantage hebben, maar morgen ze niet weten dat u gemeld heeft? Anoniem melden kan: deel uw informatie in het meldingsformulier, maar vul uw eigen gegevens niet in.

Contactgegevens Drugsmeldpunt

Meld telefonisch via (043) 350 5111 (lokaal tarief) of digitaal via www.maastricht.nl/drugs. Daar vindt u ook meer informatie over het Drugsmeldpunt.  

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 8 gasten en geen leden online