Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Ik wil vrijwilligerswerk doen, waar vind ik meer informatie?

In Maastricht zijn er verschillende organisaties en websites die u verder kunnen helpen.

Bent u op zoek naar een vrijwilligersfunctie naast uw werk of tijdens uw pensioen? Of wilt u af en toe een handje toesteken Op deze pagina vindt u een overzicht van websites en organisaties die u verder kunnen helpen.

www.jalpmaastricht.nl

Op www.jalpmaastricht.nl vindt u informatie, een overzicht van Maastrichtse organisaties en websites over vrijwilligerswerk in Maastricht. U kunt organisaties en hun beschikbare functies met elkaar vergelijken, ook krijgt u een bondig overzicht van landelijke en lokale websites voor en over vrijwilligers. Zo kunt u makkelijk een keuze maken welke organisatie en functies het beste bij u passen.

wehelpen.nl

We Helpen is de online marktplaats voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag die elkaar willen helpen en vinden. Denk aan het doen van boodschappen voor iemand in uw straat of het meehelpen met een buurtbarbeque. Wilt u hulp bieden? Meld u dan aan op deze landelijke site. 

maastricht.eigenkrachtwijzer.nl

De Eigen Kracht Wijzer (EKW) is een digitaal hulpmiddel dat u helpt bij het vinden van een oplossing voor vragen over (vrijwilligers)werk, mantelzorg, persoonlijke ontwikkeling in Maastricht. Via een vragenlijst over verschillende onderwerpen komt u terecht bij tips en contactgegevens van Maastrichtse organisaties die u verder kunnen helpen. De antwoorden die u geeft blijven anoniem. 

Relevante links

·         Wmo-raad Maastricht

·         Ouderenbeleid

·         Jeugd en onderwijs

·         Werk en inkomen

·         Leefbaarheid

 

·         Sociaal Wijkteam

Agenda

Geen evenementen

We hebben 16 gasten en geen leden online