Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Het telefoonnummer voor de gemeente Maastricht is: 14 043

Nog steeds krijgen we vragen uit de buurt wat nou het werkelijke telefoonnummer van de Gemeente Maastricht is. Bij deze een kleine uitleg:Het telefoonnummer voor de gemeente Maastricht is: 14 043. Alle Nederlandse gemeenten krijgen de komende jaren eenzelfde telefoonnummer. Dit nummer is makkelijk te onthouden, omdat het bestaat uit vijf cijfers: 14 plus het netnummer van de gemeente (043 voor Maastricht).

Deze telefoonnummers zijn onderdeel van het landelijke dienstverleningsconcept Antwoord© waarmee gemeenten en andere overheden hun dienstverlening aan burgers en bedrijven verbeteren.

Bellen met 14 043
Omdat meerdere gemeenten in Zuid-Limburg het netnummer 043 hebben, wordt u gevraagd voor welke gemeente u belt. Dit gaat als volgt:

Draai de cijfers 14 043 (u hoeft hier geen netnummer voor te zetten)
U hoort een stem die u vraagt om na de piep de naam van uw gemeente in te spreken.
U hoort vervolgens een piep en spreekt daarna de naam “Maastricht” in.
Daarna wordt u doorgeschakeld naar een keuzemenu.

Bereikbaarheid
Het telefonisch loket is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur. De gemeente is telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar voor storingen en calamiteiten in de stad. Buiten de reguliere openingstijden wordt u doorgeschakeld naar de ‘24 uurs’-servicelijn.

Vanuit het buitenland
Het is niet mogelijk om vanuit het buitenland 14 043 te bellen. U kunt de gemeente Maastricht vanuit het buitenland bereiken via 0031 43 350 40 40.

Oude nummer
Alle bestaande (oude) telefoonnummers van de gemeente kunt u nog gewoon bellen.

Met al uw overheidsvragen terecht bij de gemeente
Dankzij Antwoord© kunt u straks ook bij uw gemeente terecht voor vragen aan andere overheden. De gemeente kan dan een vraag direct beantwoorden, ook als de vraag aan bijvoorbeeld de provincie is gericht of de gemeente kan in één keer goed doorverwijzen. Weet u al wel waar u moet zijn met uw vraag, dan kunt u daar uiteraard ook nog steeds direct terecht. Bij iedere overheidsorganisatie en via elk kanaal is de kwaliteit van dienstverlening dan gelijk: toegankelijk, betrouwbaar en zo eenvoudig mogelijk.
Meer informatie
Bron:www.maastricht.nl

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 12 gasten en geen leden online