Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Nieuws voor buurtbewoners

beste buurtbewoners,

Zoals we u 2 dagen geleden lieten weten, waren we in verregaande onderhandeling over een nieuwe locatie voor onze ‘huiskamer’.
Sneller dan verwacht (laten we het maar houden op een vervroegd kerstcadeau :-)) kunnen we u dan ook vandaag laten weten dat we de sleutel hebben gekregen van onze ‘nieuwe huiskamer’, gelegen aan het Bassin 116 (het voormalige kantoor van DOS Vastgoed). Op deze mooie locatie met schitterend uitzicht hebben we de beschikking over mooie ruimtes die we voor diverse buurtgerelateerde doeleinden kunnen gaan gebruiken.
Vanaf begin januari (over de exacte openingstijden zullen we u zo snel mogelijk informeren) bent u van harte welkom in ‘Veer ’t Boschstraotketeer …. maar dan nu aan ’t Bassin’
We hopen u daar allen te mogen ontmoeten!
Rest ons nog u nogmaals fijne feestdagen te wensen!
Bestuur BBOOST

P.S. Zoals u op de foto’s kunt zien hebben we de locatie leeg aanvaard. We zijn dan ook met spoed op zoek naar tafels en stoelen, boekenkasten en ladenkastjes. Heeft u een nog iets op zolder / in de kelder staan of heeft u een tip voor ons? Trek dan aan de bel!

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 72 gasten en geen leden online