Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Het buurtprofiel en de buurtagenda van het Boschstraatkwartier

Het buurtprofiel en de buurtagenda van het Boschstraatkwartier zijn in de ateliersessies door het buurtplatform ism de diverse instanties, gemeente en coöperaties samengesteld dit n.a.v. de peiling die in de buurt heeft plaats gevonden.

Lees meer...

Stadsdeelgrogramma

Stadsdeelprogramma Centrum 2011-2012(klik op stadsdeelprogramma centrum)

In de stadsdeelprogramma's staat precies beschreven wat er in uw buurt gaat gebeuren de komende 2 jaren plus de verbeterpunten. klik op bovenstaande link zodat het pdfje zich opent.

Lees meer...

Het Boschstraatkwartier toen...

Profiel uit vervlogen tijden

Het Boschstraatkwarier heeft natuurlijk ook een historie en in die historie vindt je dan weer profielen van vervlogen tijden terug. Wilt u deze eens bekijken klik dan op de link linksboven en laat u eens verrassen met de profielen van onze buurt uit vervlogen tijden.

Lees meer...

Doelen

In de 3e week van januari 2008 hebben we een enquête gehouden met als doel: Kijken hoe groot het percentage mensen is dat zich onveilig voelt in onze buurt. Een daaruit komend doel is om 5 punten aan te gaan pakken die hier uit naar voren komen en waar we de komende tijd aan gaan werken om het percentage van dat onveiligheidsgevoel terug te dringen. Dit gaan we dan doen in samenwerking met andere kwartieren want de problementiek bij hun komt heel erg overeen met de onze.

Lees meer...

Pagina 1 van 2

Agenda

Geen evenementen

We hebben 35 gasten en geen leden online