Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Onze visie

Daar wij, Het Burgerinitiatief, onze buurt steeds verder zagen verloederen zijn wij onze krachten gaan bundelen met de bewoners van het Bosschstraat Kwartier Oost. En samen met hun en de bedrijven/instanties/horecagelegenheden in de buurt zijn we er voor aan het zorgen dat de buurt schoner, veiliger en gezonder wordt om in te vertoeven, dit aan de hand van gezamelijk overleg.

Daarom zijn we in contact getreden met onze buurtbewoners en de instanties/horeca in onze buurt om zo ons netwerk nog groter te maken. Iedereen die met ons in contact komt, “maken” we een soort van ambassadeur van de buurt zodat hij/zij zich meteen heel erg betrokken voelt. Het is niet de bedoeling dat diegene op de een of andere manier moet gaan optreden tegen van alles en iedereen maar hij/zij heeft alleen een soort van signaleringsfunctie… iets dat voor ons al heel belangrijk is daar onze voelsprieten niet overal tegelijk kunnen zijn. Wij houden dan verder wel de vinger aan de pols en proberen ervoor te zorgen dat er iets met die signalering gedaan wordt.

 

Hoe groter ons netwerk is, hoe meer kans op succes!!

Hoe meer mensen mee denken over onze buurt, hoe beter!!
Verder zul je als "de vertegenwoordiger" van de buurt als buurtplatform moeten gaan fungeren, gesteund door een groep mensen die je steunen en je mee helpen. Als laatste moet dit hele plaatje ook een officieel gedeelte hebben dus hebben we op 21 mei 2008 een stichting in het leven geroepen. Deze stichting heet BBOOST en heeft natuurlijk ook een bestuur namelijk:
- Carol Berghmans
- Andrë Simons
- Elvira Marquet
Hebt u interesse of denkt u dat u BBOOST een "handje" kunt helpen in de toekomst, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen want wij kunnen alle "handen" die maar mee willen helpen gebruiken.
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:  06-46608845

Agenda

Geen evenementen

We hebben 6 gasten en geen leden online