Burgerinitiatief Boschstraat Kwartier Oost is een burgerinitiatief in Maastricht en zal o.a. via deze website burgers van het Boschstraat Kwartier Oost op de hoogte houden van het reilen en zeilen in hun buurt.

BBOOST

St.Teunisstraat 13A

6211 BA Maastricht

Tel: 06-46608845

Telefoonloket 043-14043 Klantenmeldpunt

 

Meldingen kunnen per email worden doorgegeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en adres. Kijk eens op www.maastricht.nl onder buurtinformatie Daar kunt u alle aangemelde vergunningen en meldingen per wijk zien.

Heeft u een informatievraag of moet er een actie volgen op de melding die u doorgeeft?

Informatievraag: de meeste informatievragen kan de medewerker van het telefoonloket beantwoorden. Heeft u een vraag aan de specialist, dan verbindt de medewerker van het telefoonloket u door met de vakafdeling.

Melding: uw melding wordt geregistreerd en gaat vervolgens naar de vakafdeling. De vakspecialist voert vervolgens het verzoek uit. De in behandeling zijnde meldingen zijn zichtbaar op www.maastricht.nl onder buurtinformatie. U kunt hier uw buurt en de melding terugvinden. De meldingen verdwijnen weer als ze zijn afgehandeld. Dit is handig als u wilt weten of er iemand in de buurt de melding al heeft doorgegeven

Telefoonnummer 043-14043

Het telefoonnummer voor alle vragen van de burgers.

·         Toets 1: Klantenmeldpunt voor meldingen over de buitenruimte, bijv. defecte verlichting, illegaal gedumpte afval, zwerfvuil, losliggend stoeptegels, bladeroverlast etc.

·         Toets 2: Vragen over belastingen en burgerzaken.

·         Toets 3: Vragen over de WMO en zorg.

·         Toets 4: Overige vragen.

Openingstijden Loket:

maandag, di, woe, vrij: 8.00 - 17.00 uur 8.30 - 12.30 uur
donderdag 8.00 - 19.00 uur 13.30 - 19.00 uur

 

 

Agenda

Geen evenementen

We hebben 36 gasten en geen leden online